Cordon Bleu

de cristeena20 in Pui, 5 Ian 2015 | 11151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8 felii cascaval
  • 2 felii sunca praga
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina , pesmet, ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Taiem pieptul de pui in jumate si apoi il desfacem intr-o foaie pe care o batem usor intre folie de plastiuc cu grija sa nu rupem. Ideea e sa iasa o felie subtire de carne. O condimentam cu sare, piper alb macinat si putin praf de usturoi.

Pe fiecare felie aranjam cate 2 felii subtiri de cascaval , apoi cate o felie de sunca si mai punem iar cate o felie-doua de cascaval. Rulam cu mare grija si inchidem rulada cu ajutorul scobitorilor. 

Batem un ou cu furculita. Trecem ruladele prin faina amestecata cu sare , piper si usturoi , apoi prin ou si la final le imbracam bine in pesmet. Le prajim la foc mediu cu grij pe toate partile. 

Le scoatem pe un servet absorbant si il taiem in bucati potrivite dupa preferinta.

Se servesc cu garnitura dupa preferinta- eu am facut orez cu mazare si carnati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor