Transati cocosul in bucati potrivite pe care le spalati si le scurgeti bine de apa.Taiati ceapa julien si morcovul rondele subtiri.Intr-un vas incapator puneti bucatile de pui ,ceapa ,morcovul,piperul boabe ,foaia de dafin,cimbru si usturoiul.Acoperiti cu vinul si lasati la rece pentru cateva ore sau de seara pana dimineata.Scurgeti bucatile de carne ,stergeti-le bine si prajiti-le bine pe toate partile in uleiul de masline .Adaugati ceapa ,morcovul scurse si tijele de telina taiate felii.
Lasati sa se inmoaie cateva minute ,apoi adaugati vinul scurs.Lasati sa fiarba la foc mic pana se inmoaie puiul ,adaugand cate putin vin caldut sau supa de legume.Cand este aproape gata taiati baconul fasii si prajiti-l in unt.
Adaugati ceapa murata scursa, lasati cateva minute ,amestecand usor ,apoi adaugati ciupercile.Turnati amestecul de bacon,ceapa si ciuperci peste pui , potriviti de sare si mai lasati sa dea cateva clocote.Serviti presarat cu patrunjel verde tocat fin.