Copilaria intr-o farfurie: Colarezi

de Brindusa in Mancare copii, 5 Mar 2011 | 8556 vizualizari

COMENTARII (12)

DIANA B 1

05.03.2011, 14:30

cismaru_nicoleta 1

05.03.2011, 14:53

La noi se numesc tocmagei,si reteta originala e cu apa in loc de lapte,desi desigur asa sunt muuuuult mai buni...
Si ce frumos i-ai numit

Brindusa 1

05.03.2011, 15:00

Nicoleta, eu cu apa n-am mancat. Mama ii facea numai cu lape. Se mai numesc si frecatei sau razalai. Toate in functie de regiunea unde sunt facuti. Dar, in mare, e aceeasi reteta.

mena29 1

05.03.2011, 15:08

RuxyRux 1

05.03.2011, 15:10

Cum pot fi oare altfel decat minunati cu aceasta aroma de vis a copilariei?

Mitinita 1

05.03.2011, 16:52

am auzit si eu de razalai dar sa stii ca n-am mancat

Lau 1

05.03.2011, 19:12

superb

MIUTA 1

06.03.2011, 00:39

Wooou ce pofta mi-ai facut tare bun

LUK 1

06.03.2011, 15:27

pe l anoi i se spune resel..si e intr adevar un desert al copilariei mele

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:14

buni buni

elena1988 1

07.03.2011, 17:36

am si eu forme

ioanalf 1

20.04.2011, 22:02

mancarea copilariei mele!bunica mea materna mi o pregatea mereu...si mi o servea pe frunza de nuc
scuza madar mi a venit nostalgia nu cred ca o sa mai mananc vreodata chiar daca mi ar placea....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte si caramel