Copanele marinate la cuptor

de stefy_a in Pui, 13 Ian 2017 | 2536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele (sa fie de aceeasi marime per ansamblu)
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • oregano, salvie, coriandru, rozmarin, boia de ardei dulce (sau orice alte condimente va plac)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele marinate la cuptor:

Se spala copanelele (eventual se curata daca mai este nevoie), se condimenteaza cu toate cele enumerate mai sus, se adauga o canita cu apa cat sa le acopere, si 2-3 linguri ulei si se lasa la frigider peste noapte, ca sa se intrepatrunda aromele mai bine. A doua zi, se asaza frumos intr-o tava sau intr-un vas yenna, cu tot cu marinata in care au stat peste noapte si se dau la cuptor la 200 de grade C, timp de 60-65 de minute, pana scade toata zeama si ele sunt rumene (daca vreti, la jumatatea timpului, le puteti intoarce, desi nu este absolut necesar)

Se servesc simple sau cu o garnitura si o salata/muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut