Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

de Adi in Pui, 27 Mai 2018 | 5450 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

27.05.2018, 11:26

bune bune

Merisor 1

27.05.2018, 11:28

Foarte, foarte bune au fost!

mirela0911 1

27.05.2018, 11:34

Ioi ce bunatate de pulpe!

Andra_Constantinescu 1

27.05.2018, 12:28

Mmm...ce bunatati!

madi_marin 1

27.05.2018, 12:48

mmm...astea-s pe gustul fiica-mii!

Adi 1

27.05.2018, 14:14

Va multumesc frumos!

Ancutsa 1

27.05.2018, 14:32

O bunatate!

RODIMUR 1

27.05.2018, 15:54

Foarte gustoase!

- Andreea - 1

27.05.2018, 16:27

Foarte gustoase!

Bucataras Diana 1

27.05.2018, 16:46

Valclaudia 1

27.05.2018, 17:27

grozav de apetisante!

vasimur 1

27.05.2018, 18:06

Bya Ralu 1

27.05.2018, 18:17

super vin la masa

Rocsi 1

27.05.2018, 20:08

Cred ca sunt minunate! Este o idee buna si cu siguranta se pot pregati si la cuptor! Bravo!

Rahela Velicu 1

27.05.2018, 22:42

kytz 1

28.05.2018, 09:37

Ce bine arată ! Bravo!

Constelatialeu 1

28.05.2018, 15:47

Bune bulanasele astea crocante, dar fara susan le vreau...

xana 1

30.05.2018, 20:23

Delicios!

dantes 1

31.05.2018, 09:48

Bune!

abstract01 1

11.12.2019, 19:36

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor