Copanele cu cartofi la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 3 Sep 2010 | 13139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 6 copanele
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu cartofi la cuptor:

Spalam bine cartofii si morcovii, ii taiem dupa preferinte si ii punem intr-o tava unsa cu ulei.

Spalam si copanelele le condimentam cu sare si piper si le punem peste cartofi.

Curatam usturoiul si-l punem intreg peste cartofi.

Punem un pahar de apa in care am dizolvat putina sare si dam la cuptor pentru o ora.

Dupa ce am scos tava din cuptor asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Servim cu o salata sau cu niste castraveciori murati.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan