Copane cu cartofi

de Bunica in Pui, 2 Noi 2014 | 2960 vizualizari

 

Sincera sa fiu nu aveam de gand sa postez preparatul.Mi s-a parut prea banal,dar cand am gustat cartofii....m-am razgandit;)

 

INGREDIENTE

  • 4 copane
  • 4 cartofi mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 ml. vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia
  • 1 vf. cutit cu rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu cartofi:

Copanele parlite,spalate,Baza Mirodenia si pun in tava unsa cu o lingura de ulei.

Adaugam vinul si dam la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc usor.

Intre timp curatam cartofii si ii taiem in felii mai groase.

Cand copanele sunt usor rumenite,scoatem tava si luam copanele din tava.

Punem cartofii in tava ,presaram rozmarinul si dam la cuptor pentru 20 minute.

Scoatem tava si adaugam copanele peste cartofi.

Cand sunt bine rumenite oprim focul si scoatem tava din cuptor.

Se servesc calzi cu salata de rosii sau muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

02.11.2014, 20:19

Rocsi 1

02.11.2014, 21:45

Simplu dar bun!

Bya Ralu 1

03.11.2014, 21:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii