Conservarea mararului

de delia64 in Conserve, 8 Mai 2014 | 5791 vizualizari

 

Ador gustul mararului in sarmalute si in mancarea de fasole .
In fiecare an in luna mai adun mararul , acuma are aroma puternica .

 

INGREDIENTE

  • marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conservarea mararului:

Se aduna mararul , se spala si se taie marunt .

Portionam in pungi si il congelam .

O parte l-am pus intr-o tava si dupa ce  se usuca la loc intunecos , il pastrez in  borcsan cu capac in camara .

Este foarte bun la prepararea sosului de marar , ciorbe , supe , sarmalute si mancare de fasole .

Da preparatelor o savoare minunata .

TIPS-URI

1

Se poate pune in recipiente de plastic cu sare la congelator .

Daca ti-a placut reteta noastra "Conservarea mararului" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi de legume pt.ciorba