Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 28310 vizualizari

COMENTARII (14)

rivka 1

11.11.2009, 17:50

e foarte buna conopida pane, eu o fac altcumva...poate incerci si asa.

nu o fierb deloc!!! o rup buchetele,le spal cu apa, le pun intr-o punga de plastic cu faina si scutur punga bine sa se aseze faina pe buchetele ca la snitel, apoi le scot si le dau prin ou batut cu furculita ca la snitel cu ceva condimente prin el sare, piper, paprika, si apoi prin pesmet fin(daca pesmetul e condimentat cum se gaseste mai nou nu mai condimentez oul) si apoi le prajesc in ulei de floarea soarelui, sa se aiba grija ca pesmetul se mai face si dupa scoaterea din ulei deci sa se scoata la timp din ulei conopida.
e fff buna mai ales cu sos de usturoi mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

luminita20_2006 1

11.11.2009, 17:56

mmmmmmmm

Swanheart 1

11.11.2009, 18:11

Rivka, mersi pentru pont! Nu stiam ca se face bine si nefiarta. Ma gandeam ca va ramane prea tare. Sincer, din toata operatiunea, cel mai urat mi-e sa fierb conopida.

Michelle 1

11.11.2009, 20:25

Oana 1

11.11.2009, 20:31

Si eu tot cu conopida fiarta fac, dar f. putin fiarta. O sa incerc si cu ea cruda

ramo_cata 1

11.11.2009, 23:15

nu am facut niciodata ,am sa incerc si eu ...

liana_geicu 1

15.11.2009, 21:15

nici eu nu am facut niciodata, sunt curiosa cum este la gust...

Swanheart 1

15.11.2009, 22:29

Am facut si fara sa fierb conopida. Groaznica! Rivka, la tine se inmoaie conopida, sau ramane tare, ca la mine? Eu am avut senzatia ca mananc o conopida cruda, invelita in ou. Poate nu am facut eu ceva bine. Fara indoiala, de acum inainte voi face doar conopida fiarta in prealabil...

Bucataras 1

15.11.2009, 22:36

Mie imi place conopida cruda. O maninc cu brinza, rosii... e f gustoasa

Swanheart 1

17.11.2009, 13:41

Imi place si mie conopida, in orice fel. Dar cand ma gandesc la conopida pane, ma astept sa fie moale conopida , nu cruda si imbracata in ou. Rivka, tu o pui la prajit la foc mic si o tii mai mult? Sau o rupi in buchetele foarte mici? Mie chiar nu mi-a iesit, si as prefera sa nu o mai fierb nici eu, insa nu stiu cum sa o fac, sa iasa cum trebuie...

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu jambon