O reteta simpla si gustoasa care poate fi pregatita atat la pranz cat si la cina.
Merita incercata :)
BESCIAMELLA:
Fierbem conopida in apa cu sare timp de 10 minute (nu trebuie sa fie prea fiarta) dupa care o dam la racit. Intre timp pregatim besciamella.
BESCIAMELLA:
- topim untul intr-o cratita;
- adaugam faina treptat amestecand bine avand grija sa nu se formeze cocoloase;
- apoi adaugam laptele caldut putin cate putin;
- lasam totul sa fiarba amestecand continu timp de 5-6 minute, iar la sfarsit adaugam praful de sare.
Dupa ce conopida s-a racit, o punem intr-o tava tapetata cu hartie, adaugam pancetta, branza telemea taiata cubulete, besciamella si ouale batute cu smanatana, iar deasupra am presurat putin sare si piper dupa gust.
Dam tava la cuptor (180°-200°) timp de 30 de minute.
1
dupa ce am scos tava din cuptor am adaugat putin patrunjel