Fasole verde scazuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 13 Oct 2011 | 15570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 morcov 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Morcovul se taie cubulete si se fierbe impreuna cu fasolea si o foaie de dafin.Dupa ce s-a fiert fasolea si morcovul le scurgem de apa,iar apa o punem deoparte.Calim ceapa si ardeiul,adaugam pasta de rosii si fasolea fiarta cu morcovul si mai lasam la calit cca 5 minute.Apoi adaugam apa(cat sa se acopere).Punem patrunjel si sare dupa gust,apoi cei 4 catei de usturoi taiati marunt,marunt.Cand incepe sa fiarba adaugam smantana.Lasam pana cand incepe sa clocoteasca si apoi oprim.Manarica se serveste calda cu mamaliguta(si smantana).

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de porc si rosii