Fasole verde scazuta

de Angelina_Elena in Mancaruri de legume, 13 Oct 2011 | 15789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde
  • 1 morcov 
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri pasta de rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Morcovul se taie cubulete si se fierbe impreuna cu fasolea si o foaie de dafin.Dupa ce s-a fiert fasolea si morcovul le scurgem de apa,iar apa o punem deoparte.Calim ceapa si ardeiul,adaugam pasta de rosii si fasolea fiarta cu morcovul si mai lasam la calit cca 5 minute.Apoi adaugam apa(cat sa se acopere).Punem patrunjel si sare dupa gust,apoi cei 4 catei de usturoi taiati marunt,marunt.Cand incepe sa fiarba adaugam smantana.Lasam pana cand incepe sa clocoteasca si apoi oprim.Manarica se serveste calda cu mamaliguta(si smantana).

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Angelina_Elena 1

14.10.2011, 20:45

Bunica multumesc mult este tare buna si cu mamaliguta

Bucataras Medi 1

15.10.2011, 21:46

buna,tare buna.....

Angelina_Elena 1

15.10.2011, 22:41

multumesc Medi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]