Conopida gratinata

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 4436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 5 felii kaizer
  • 50 ml lapte
  • 3 linguri smantana
  • branza caciotta
  • 2 oua
  • sare
  • marar
  • pesmet
  • ulei ( pentru uns )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida o spalam si o rupem buchetele.O fierbem in apa cu sare pentru cateva minute.Dupa care o scurgem de apa .

Feliile de kaizer le taiem in fasii si le calim in putin ulei.

Intr-un bol amestecam ouale,laptele si smantana.Se adauga sare dupa gust.

Ungem un vas pentru cuptor cu ulei de masline.Asezam conopida in vas.Deasupra punem un strat de kaizer.Presaram pesmet amestecat in prealabil cu putin marar.

Turnam amestecul de oua si presaram branza rasa.

Dam la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru circa 20 minute .Pana cand capata o culoare rumenita la suprafata.

Se serveste calda. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu cartofi la cuptor