Conopida gratinata

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 8057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 oua
  • 400 g smantana
  • ~150 g cascaval
  • unt
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Spalam conopida si o rupem buchetele. Pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie.

Dupa ce a fiert, scurgem de apa si lasam putin sa se racoreasca.

Intre timp batem ouale cu sare si piper. Adaugam smantana si putin cascaval(~50 g) ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam pana se omogenizeaza.

Ungem un vas termorezistent cu unt si il tapetam cu pesmet.

Asezam buchetelele de conopida in vas.

Turnam ouale cu smantana peste conopida. Punem deasupra restul cascavalului ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ou ochi in paine