Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .
Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .
Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .
Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .
Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .
Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.
Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.
Serviti cu legume proaspete de sezon .
1
La piata , alegeti conopida de culoare alba , foarte usor galbuie . Cea alb-verzuie inca nu este ,, coapta ''.