Compot de struguri

de luminita20_2006 in Conserve, 19 Oct 2009 | 11463 vizualizari

 

reteta este preluata dintr-o revista mi-a placur mult ideea asa ca am pus-o in practica;)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg struguri albi
  • 1 kg struguri negri
  • 1 l apa
  • cuisoare
  • 400 gr zahar
  • 1 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de struguri:

Strugurii se spala se lasa sa se usuce dupa aceea se separa de ciorchine. Se aseaza in borcane boabele de struguri jumate albe jumate rosii( eu am folosit rosii din soiul Moldova asa ca sa colorat tot compotul in rosu:)) dupa care se adauga cateva cuisoare in fiecare borcan. Se fierbe apa cu zaharul si sarea de lamaie, dupa care se toarna compozitia in borcane si se inchid. Se sterilizeaza 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras 1

19.10.2009, 21:29

immm, imi place mult

luminita20_2006 1

20.10.2009, 13:17

ma bucur

Michelle 1

24.10.2009, 21:38

ma duc sa pap unu ca am si eu in camara!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese