Marar cu sare pt iarna

de mihaelaM in Conserve, 8 Iun 2011 | 14848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • sare
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar cu sare pt iarna:

Mararul il adunam de pe crengute,apoi il spalam bine si il lasam sa se scurga bine.

Dupa ce mararul s-a scurs bine punem la borcane,punem un rand de marar ,apoi sare si iar un rand marar si sare pana umplem borcanul.

Lasam asa pana a doua zi ca se lasa,apoi competam cu marar si sare.Punem capacul si pastram borcanele la rece.

Iarna cand il folosim il scoatem si il tinem cam 1 in apa ,abia apoi il putem taia si folosi la mancare. Bafta!!!

TIPS-URI

1

daca nu-l tineti in sare o ora sa nu mai puneti sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar cu sare pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.06.2011, 11:43

Ce gospodina adevarat!!!!!!!

mihaelaM 1

07.07.2011, 13:12

multumesc Ionela

Mitinita 1

13.08.2011, 17:14

la rece la frigider sau la camara?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Otet aromat