Compot de prune

de mihaelaM in Sirop / Compot, 20 Noi 2011 | 14744 vizualizari

 

Din pacate vin cam tarziu cu aceasta reteta dar sper sa va fie de folos la anul care vine...

 

INGREDIENTE

  • prune
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de prune:

Prunele le spalam bine dupa care le vom rupe coditele apoi le vom aseza in borcane,de 800 sau mai mici(de 400).Eu am pus in borcane de 800 asa ca la un borcan de prune am pus 3 linguri de zahar dupa care am umplut cu apa.Am pus capacul, dupa care le-am pus intr-o oala cu apa .

Dupa ce apa a inceput sa fiarba le-am mai lasat 15 minute dupa care am stins focul.Am scos borcanele si le-am invelit pana adoua zi cu o patura.A doua zi le-am dus in camara sunt o minunatie pt iarna.Spor la treaba si la mancat la iarna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nectar de piersici