Compot de piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 5373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 2 kg piersici
  • * 1 l apa
  • * 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

1.Piersicile se spala,se curata de coaja,se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se adauga feliile de piersica si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).
 
2. Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de piersica,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de struguri negri