Compot de piersici

de Pasiune pentru bucatarie in Sirop / Compot, 27 Sep 2010 | 4958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 2 kg piersici
  • * 1 l apa
  • * 400 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici:

1.Piersicile se spala,se curata de coaja,se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un sirop pana se leaga putin,apoi se adauga feliile de piersica si se fierb pana se inmoaie(10-15 min).
 
2. Borcanele se spala si se sterilizeaza la cuptor.Se aseaza feliile de piersica,apoi se adauga siropul.Se infileteaza capacul si se pun intr-o patura pana a doua zi,apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese