Compot de caise

de robert_b in Sirop / Compot, 30 Iun 2014 | 4710 vizualizari

 

Aces compot este preferatul familiei mele....am hotarit sa va dau si voua reteta.Este foarte simpla!!!!

 

INGREDIENTE

  • 20 caise coapte bine;
  • apa;
  • zahar (1 lingura pentru fiecare borcan).
Portii: 7
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de caise:

MOD DE PREPARARE:Se pun in fiecare borcan cate 3 caise,se adauga zaharul si apa pana la buza borcanului.Se inchide ermetic cu un capac si se agita pentru a dizolva zaharul.Se pun la fiert la bain marie.Adica se pun intr-o oala cu apa .Dupa ce se fierb se lasa la racit,si sunt numai bune de baut pentru iarna!Pofta mare!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Rocsi 1

30.06.2014, 21:27

Bun si parfumat!

MOKUSKA 1

01.07.2014, 15:04

Ne place mult

MIUTA 1

07.07.2014, 13:40

Imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de caise in oala