Coltunasi cu branza

de laura_n in Prajituri, 8 Dec 2012 | 42659 vizualizari

 

Pentru pofticiosi si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 oua
  • 1 praf sare
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr branza vaci
  • 2 oua
  • 3-4 linguri zahar brut
  • coaja de clementine
  • 1 furculita :)))
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Intr-un castron, am cernut faina, am adaugat un praf de sare, ouale batute si o lingura ulei.

Am inceput sa framant un aluat, apoi am intins o foaie din acest aluat si am taiat triunghiuri.

Branza de vaci am amestecat-o cu zahar, ouale si apoi am adaugat coaja de clementine.

Am umplut fiecare triunghi cu o lingurita de branza si am sigilat coltunasul cu ajutorul unei furculite.

Am fiert in apa coltunasii cam 15 min pe fiecare tura.

Au iesit buni si aromati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

xana 1

23.11.2013, 19:33

Vai ce dor mi s-a facut de coltunasi! Ce buni trebuie sa fie ai tai, trebuie sa-i incerc!

lastbrava 1

22.01.2014, 20:40

vai de cand nu am mai mancat

tanyapatap 1

18.02.2015, 23:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza sarata, reteta gustoasa din copilarie