Cod en papillote cu couscous si legume

de Satisfyyourcravings in Peste, 2 Feb 2016 | 2471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 70 grame piure de tomate
  • 150 grame morcovi
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 200 grame couscous integral
  • 4 bucati file de cod
  • 7 grame marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod en papillote cu couscous si legume:

Se toaca rosiile in cuburi, iar usturoiul felii. Se amesteca rosiile si usturoiul cu pasta de tomate, morcovii taiati julienne, sosul picant, couscousul, sare si 200 ml de apa fierbinte.

Se imparte couscousul in 4 parti si se aseaza fiecare parte in centrul unei hartii de copt. Deasupra se aseaza cate o bucata de cod, se presara cu sare, piper si marar tocat. 

Se impacheteaza hartiile astfel incat tot pestele sa fie acoperit. 

Se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 20 de minute. 

Se servesc imediat cu sos picant deasupra si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod en papillote cu couscous si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la grill