Cod cu malai

de Rocsi in Peste, 14 Dec 2010 | 5517 vizualizari

 

Duminica am avut la masa o familie,prieteni de ai nostri apropiati..si cum ei posteau,mama la fel ce altceva puteam sa le oferim decat peste..

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti cod
  • sare
  • faina de porumb
  • 1 lingura faina alba
  • ulei
  • o capatana usturoi
  • 1 -2 linguri  lapte de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu malai:

Pestele il curatam bine,il spalam si il portionam.

il tamponam cu un servet curat de surplusul de apa.

il saram putin si il lasam la frigider vreo jumatate de ora sa traga sare.

intr-un castron punem niste faina de malai dar si o lingura faina alba si le amestecam.

punem intr-o tigaie ulei la incins.

dam bucatile de cod prin amestecul de faina si il prajim.

il scoatem pe niste servetele de bucatarie,asezate pe un platou.

pregatim si un mujdei:

usturoiul il curatam si il pisam.

il frecam pasta cu putina sare,ulei si o lingura lapte de soia.

il amestecam  bine.

mai facem si o mamaliguta ..dar sa nu uitam si d eo bere in caz ca vi se face sete!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu malai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merluciu la cuptor cu sos de roşii