Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

de katty in Multicooking, 11 Sep 2021 | 2150 vizualizari

 

Retete de suflet
Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
 
 

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati file de cod congelat
  • 450 gr rosii cuburi
  • 250 gr fasole verde
  • 3 linguri pesto
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot:

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine.

Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de grade C. Cand aparatul este incalzit, punem rosiile, sare, piper, zaharul si fasolea verde usor decongelata. Dupa 15 minute punem fileurile de cod , stropim cu uleiul si mai lasam pana sosul scade si pestele capata o crusta frumoasa(aproximativ 15 minute). Servim pestele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă