Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express

de Oana in Multicooking, 6 Mar 2019 | 3867 vizualizari

 

Ador pestele, iar somonul la aburi este gata in cateva minute doar la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Este absolut delicios! Suculent si moale si alaturi de salsa cu mango, este o deliciosenie!

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de somon 
  • sare
  • piper cu lamaie 
  • susan alb si negru 
  • 1 lingura ulei de masline
  • Salsa: 
  • 1 mango 
  • 1 portocala 
  • o mana de salata 
  • 1 avocado 
  • 1 ceapa rosie 
  • o mana de rosii cherry 
  • 2 linguri zeama de lamaie 
  • 3 linguri ulei de masline 
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express:

 

  • Se unge fileul de somon cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie si se presara cu susan.
  • Se asaza pe gratarul de gatit la aburi in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se pune o cana de apa in vas si se inchide capacul.
  • Se inchide supapa de aburi si se seteaza programul Steam pentru 7 minute, presiune High.
  • Intre timp se pregateste salata: se pune intr-un castron salata verde tocata marunt, mango taiat cubulete, portocala taiata cubulete, rosiile cherry taiate in patru, ceapa rosie tocata marunt si avocado taiat cuburi.
  • Se stropeste cu zeama de lamaie, ulei de masline si sare si piper dupa gust.
  • Se amesteca salata.
  • Cand programul s-a terminat se elibereaza supapa pentru aburi si se scoate pestele cu grija si se serveste alaturi de salata.

TIPS-URI

1

Poti pregati ce garnitura iti place, orez, cartofi, salata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la aburi cu salsa de mango la Multicooker Crock-Pot Express" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

Rocsi 1

09.03.2019, 21:09

dantes 1

05.04.2019, 06:57

Gustos!

mihaelar63 1

26.06.2019, 18:50

Delicios !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pasare cu fasole pastai la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune