Cocos la tava cu cartofi aromati

de cristeena20 in Pui, 24 Mar 2013 | 14528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 picioare intregi de cocos de casa
  • 2 linguri maioneza, usturoi pisat, pasta de ardei rosu
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei rosu
  • 1 kg cartofi mici rotunzi
  • rozmarin uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocos la tava cu cartofi aromati:

- Cocosul daca este mare se portioneaza. Eu am avut mare de tot :) asa ca am luat pulpele mari intregi .Le-am sarat , piperat si am uns cu un amestec de maioneza, usturoi pisat, piper, chili(daca vreti picant), pasta paprika. Am lasat sa se marineze cca 2 ore apoi le-am asezat in tava mare si le-am dat la cuptor pt cca 2 ore.

-Cartofii se curata de coaja, se lasa intregi daca sunt mai mici si adaugam sare, piper, ulei de masline si rozmarin uscat si ii dam la cuptor cca 1 ora.

Cocosuçl iese foarte rumen si gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocos la tava cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui (de tara) la tigaie