Coaste la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 22 Iun 2014 | 10013 vizualizari

 

Am zis sa manance si leoaica ceva sa-i mearga la suflet.....

 

INGREDIENTE

  • 1,200 coaste de porc extra ( adica au carne nu gluma)
  • condimente pentru carne de porc
  • 3-4 rosioare mai coapte
  • 1 morcov mare
  • 2-3 capatani de usturoi crude
  • 1-2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste la cuptor:

Am spalat si absorbit cu un servet apa de pe carne,am crestat-o ,uns-o cu ulei si apoi  am condimentat-o.Intre crestaturi am pus rosii taiate,rondele de morcov si catei de usturoi.Am asezat carnea in vas de yena si l-am acoperit cu folie de aluminiu,am bagat vasul la frigider pentru 4-5 ore.Apoi am bagat vasul la cuptor,o ora cu folia si 1/2 fara folie,ca sa se rumeneasca bine.Delicios,pe gustul meu......

Se poate servi cu garnitura de piure,cartofi prajiti  sau ce va trece prin cap.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc