Coaste de porc caraibiene

de papabundetot in Porc, 22 Sep 2013 | 4155 vizualizari

 

Aceasta reteta am asteptat de tare multa vreme sa o fac,inca de cand am vazut-o intr-o emisiune TV de profil am stiut ca va fi pe gustul meu datorita ingredientelor folosite,asa ca a sosit momentul sa o incerc si eu si sa ma bucur de aromele minunate pe care le are.Este o mancare picanta,condimentata,exact asa cum imi place mie.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 stiuleti de porumb
  • 400 ml lapte de cocos
  • chilly
  • 6 buc coaste de porc
  • sos soia,
  • otet de mere
  • curry
  • 2 ardei iuti
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 1 lingurita coriandru
  • ulei de rapita
  • 7 cuisoare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc caraibiene:

Coastele trebuie sa stea la marinat cel putin 2 ore in otet de mere (sau otet de cidru de mere),sos soia,usturoiul tocat marunt,ardeii iuti tocati,curry.

Porumbul l-am pus la fiert in lapte de cocos,chilly si putina sare,eu am rupt fiecare stiulete in 2 pentru a incapea mai bine in oala.Se fierbe pana cand stiuletele absoarbe in intregime tot laptele de cocos.

Coastele dupa ce au stat macar 2 ore la marinat se pun in cuptor.Le-am pus intr-o tava de yena.Boabele de piper,cuisoarele,coriandrul boabe,chimenul le-am pus la foc intr-o tigaie bine incinsa si le-am lasat cam 1 minut amestecand mereu,apoi le-am pus intr-un blender,am pus peste ele si marinata in care au stat coastele,ulei de masline si am amestecat totul la blender pana am obtinut un sos.Acesta l-am turnat in tava de yena peste coaste si le-am dat apoi la cuptor la foc mic pentru 2 ore.

La sfarsit am servit coastele cu porumbul fiert in lapte de cocos…o nebunie de mancare 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc caraibiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste la cuptor cu cartofi si varza murata