Clementine inghetate

de Catalina L in Dulciuri, 21 Ian 2022 | 2998 vizualizari

 

Dupa reteta de Portocale  înghețate va propun o alta varianta si mai simpla de facut cu clementine.

In loc de albus de ou si de zahar, am pus un sirop de artar fara zahar si un lichior foarte bun de mandarine 'imperial Napoléon'.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/clementine-inghetate.html

 

INGREDIENTE

  • 6 clementine mici
  • 2-3 linguri de sirop de artar fara zahar ( sau miere )
  • 15 ml de lichior de mandarine Napoléon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clementine inghetate:

Se spală fructele.
Taiati capacul la clementine si scoateti sucul si pulpa.

Rezervați clementinele golite și capacelele la congelator.

Sucul si pulpa le  mixati cu siropul de artar si cu lichiorul de mandarine.

Strecurati apoi compozitia printr-o sita apasand bine.

Turnati sucul obtinut intro cutie si dati la congelator timp de 4 ore.

Dupa 4 ore mixati compozitia inghetata si umpleti clementinele scoase din congelator.

Puneti capacul si serviti imediat sau pastrati-le umplute la congelator si le scoateti inanite de servirea desertului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clementine inghetate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minipavlova cu clementine