Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de portocala. Adaugam praful de copt,apoi faina in ploaie,timp in care invartim mereu in compozitie. O lasam 15 minute la frigider. Picuram intr-o tigaie ulei si cu un pensonas intindem pe intreaga suprafata.. Cand s-a incins ,cu un polonic punem cate putina compozitie. Rumenim clatitele pe ambele parti si le punem pe un platou.
Umplutura: Intr-o cratita punem zaharul la topit. Cand este complet topit punem margarina ,zaharul vanilat ,zeama de lamaie si zeama de compot.
Lasam sa fiarba la foc mic,pana se ingroasa putin(daca doriti sa fie foarte gros,atunci puneti o lingurita de faina). Piersica o taiem feliute pe lung.
Dam pe razatoare putina coaja dintr-o portocala ,apoi le decojim. Taiem o portocala si jumatate cubulete. Cand sosul s-a ingrosat ,tragem cratita de pe foc,punem bucatile de pierscica si portocala si o lingurita coaja rasa de portocala. Amestecam sa le omogenizam.
Umplem clatitele una cate una,apoi servim.
Pofta buna!!