Button Cookies

de Julie in Prajituri, 20 Dec 2012 | 3603 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75 g unt,
  • 50 g zahar pudra,
  • 1 galbenus de ou,
  • 125 g faina,
  • 2 linguri lapte,
  • esenta de vanilie,
  • scortisoara,
  • cardamon.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Button Cookies:

Se amesteca zaharul cu untul taiat bucati mai mici, sarea, scortisoara, cardamomul si galbenusul de ou. Se adauga faina si se framanta bine cu mainile, pana cand aluatul seamana cu niste firimituri mai mari. Se adauga laptele si esenta. Tot acum se pot adauga si cateva picaturi cu colorant alimentar, daca va doriti un aspect si mai simpatic. Aluatul se strange intr-o bila, se infasoara in folie alimentara, apoi se pune la frigider pentru 30 minute.

Formarea nastureilor:

Se intinde aluatul in foaie mai grosuta si se decupeaza mai intai forme rotunde. In mijlocul fiecareia se formeaza prin presare usoara, cate un cerc cu o forma putin mai mica. Cu ajutorul unui pai se fac apoi si cele patru gauri ale nastureilor.

Fursecurile se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 180 de grade, timp de 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Button Cookies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (28)

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:36

Am facut și eu, dar îmi place că i-ai colorat! Arată foarte frumos!

Ancutsa 1

21.02.2017, 13:52

Foarte frumosi!

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 09:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu scortisoara