Clatitele le avem gata facute deoparte.
Tocam carnea si o punem la calit cu ulei,tocam ceapa cu usturoiul si o punem pe deasupra la carne sa se calesca ,taiem ardeiul si ciupercile marunt si le adaugam si pe ele,lasam sa se caleasca si punem un pahar cu apa dam sare si piper dupa gust,dupa 10 min.dizolvam amidonul in putina apa rece si amestecam in oala ca compozitia sa se incheage putin.Lasam sa se raceasca un pic si punem putina de branza rasa si amestecam usor.
Luam cate o clatita pe o farfurie si luam doua liguri din compozitie le rulam si le punem intr-o tava unsa cu unt,facem asa pina se termina compozitia.
La sfarsit dupa ce am terminat de rulat clatitele punem frisca lichida cu iaurt amestecam si punem pe deasupra la clatite,punem putina branza rasa si bagam la cuptor in timp de 15-20 de min.
Pofta buna !!