Clatite cu ricotta si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2014 | 4147 vizualizari

 

O reteta gustoasa ...

 

INGREDIENTE

  • 1 litru lapte
  • 2 glbenusuri
  • 200 g faina
  • 30 g unt
  • 150 g ricotta
  • 100 g spanac
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • 100 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu ricotta si spanac:

Pregatim clatitele: galbenusurile le amestecam cu faina, adaugam laptele si amestecam pana obtinem aluat de clatite.

Luam o tigaie (15 cm diametrul), o ungem cu unt si cu polonicul facem clatite.

Intre timp curatam spanacul si-l fierbem la abur.

Umplutura

Amestecam ricotta cu spanacul taiat marunt. Adaugam sare si piper.

Umplem clatitele cu aceasta umplutura. Impaturim clatitele in patru si le asezam intr-o forma dreptunghiulara. Continuam pana terminam clatitele.

Sosul

Smantana o amestecam cu cascavalul taiat marunt. Turnam peste clatitele noastre si bagam la cuptor la 180° cam 20 minute, pana se rumenesc.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

puteti folosi spanac congelat

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu pui si ciuperci in sos de smantana