Clatite:
Umplutura:
Sosul de branzeturi:
//
Mixam ouale cu sare si piper dupa gust, adaugam un praf de turmeric,2 linguri de ulei, 1 cana cu apa si incorporam apoi faina.
Obtinem un aluat subtire care curge. Adaugam patrunjel verde tocat.
Punem o tigaie antiaderenta la incins, portionam cu ajutorul unui polonic aluatul, il intindem pe toata suprafata tigaii incinse, coacem clatitele pe ambele fete.
Pieptul de pui se spala si se tampozeaza cu servete de bucatarie, Se taie bucatele, se prajesc mai apoi in tigaie la foc iute intr-o lingura de ulei impreuna cu fasii de pastrama afumata pana se rumenesc frumos.
Sosul de branzeturi il preparam simplu, punand la foc mic intr-o craticioara toate cele 3 tipuri de branzeturi enumerate, amestecam in continuu pana se topesc.
Ungem fiecare clatita pe toata suprafata cu sos de branza, asezam bucatele de carne rumenite, rulam clatitele iar la final decoram cu sosul ramas.
Pofta buna!