Clatite cu pasta de macese

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 2779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 500 ml de lapte
  • 300 gr faina
  • 1 zahar vanilat
  • un praf de sare
  • dulceata de macese
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu pasta de macese:

Intr-un bol spargem ouale si le mixam impreuna cu praful de sare, adaugam zaharul vanilat si treptat pe rand turnam cate putina faina si lapte si mixam, pana cand punem toata cantitatea de ingrediente. Cand aluatul este gata turnam intr-o tigaie (pe care in prealabil am incins-o si am uns-o cu ulei) cate un polonic din compozitie. Le umplem cu dulceata.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu pasta de macese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

01.02.2015, 20:54

Chiar as manca niste clatite

dantes 1

02.02.2015, 09:23

Bune!

mihaelar63 1

03.02.2015, 18:00

Daca intreaba cineva sunt plecata in pivnita sa caut dulceata de maciese )))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dulceata