Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Facem compozitia pantru aluatul de clatite. Rand pe rand coace clatitele. Eu de obicei folosesc tigaia antiadevrenta pentru a nu mai adauga ulei.
Pentru crema amestecam cele trei oua cu faina, zaharul pudra si macul. Treptat adaugam laptele si punand vasul la foc potrivit. Trebuie sa fim atente si sa amestecam in continuu, deoarece pot aparea cocoloase. Firbem aproximativ 5 minute amestecand constant. Lasam sa se raceasca un pic si apoi putem sa umplem clatitele cu crema de mac.
Sunt absolut delicoase, eu am fost tare uimita de cat de bune pot fi cu aceasta umplutura.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola