Clatite cu halva

de mimmi in Dulciuri, 13 Mar 2011 | 8056 vizualizari

 

Un desert de post (asa l-am facut eu ) sau nu ....

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 100 ml ulei,
  • 550 ml apa minerala,
  • 200 g halva,
  • 1 lingurita praf de copt.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu halva:

Se face un aluat din faina,apa,ulei si praful de copt iar halvaua se razaleste. Se incinge o tigate de clatite,se pune un polonic din aluat,se prajeste pe o parte,iar cand o intoarceti puneti pe jumatate 1-2 linguri de halva. Impaturiti clatita si serviti-o pe deasupra asa simpla sau cu putina miere de albine si ciocolata razalita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu halva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

19.03.2011, 21:55

Sunt dementiale fetelor !!!

Adinacarla 1

22.03.2011, 18:20

imi plac clatitele si halva...dar le-am consumat doar separat...sigur voi incerca si impreuna sa le consum

adry88 1

03.06.2011, 11:31

vreau si eu una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu dulceata de gutui (fara zahar)