Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Aluatul: Se pune apa intr-un bol. Se pune un praf de sare, praful de copt, zahar vanilat. Se amesteca bine cu un tel. Se adauga faina in ploaie pana ce obtinem un aluat specific de clatite. In compozitie adaug 50 ml ulei.De preferat a se da 10 minute la rece. Noi am pregatit direct.
Pe foc se pune o tigaie la incins. De preferat o tigaie teflonata. Se pune aluatul cu polonicul, in cantitate potrivita cat sa obtinem o foaie fina. Cand s-a copt pe o parte, se intoarce pe partea cealalta. Se umple cu dulceata de visine.
Se decoreaza dupa preferinta.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola