Clatite cu dulceata de caise

de Dea_Dea in Dulciuri, 10 Mai 2013 | 2882 vizualizari

 

Un desert minunat si delicios si usor!

 

INGREDIENTE

  • 5 linguri faina
  • 1 lingura de zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • un borcan de dulceata de caise
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dulceata de caise:

Faina, zaharul, sarea, esenta de vanilie si oul se pun in castron.

Se adauga laptele, amestecand continuu cu telul sa nu se faca cololoase, cand terminam laptele adaugam apa, tot asa continuam sa amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Compozitia nu trebuie sa fie nici prea groasa, nici prea subtire.

Se incinge tigaia, se unge cu ulei cu o pensula. Se pune un polonic de compozitie si se invarte pana se acopera tigaia. Cand s-a copt se intoarce pe partea cealalta.

Se pune pe farfurie se pune dulceata si se ruleaza.

TIPS-URI

1

La aluat se poate folosi apa minerala , sifon sau doar lapte

2

La umplutura se poate folosi orice fel de dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

adry88 1

10.05.2013, 21:58

una doresc si eu

Dea_Dea 1

10.05.2013, 22:18

Serviti ca am mai facut dou a portii

Cris2711 1

10.05.2013, 22:19

Da,Dea?)atunci la bataie)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu gem de caise