Clatite cu dovlecei

de Julie in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 12881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o cana apa minerala ( bere, lapte)
  • un dovlecel potrivit
  • 2-3 linguri ulei
  • marar
  • patrunjel
  • sare, piper
  • o cana faina
  • cascaval ras ( cate 2 linguri pentru fiecare clatita)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu dovlecei:

Dovlecelul se curata de coaja , se rade , se presara cu sare si se scurge foarte bine de zeama.

Se bat bine ouale cu sare si un praf de piper, se adauga apa minerala, uleiul si faina. Amestecam bine sa se uniformizeze compozitia. La sfarsit adaugam  dovlecelul si verdeata tocata marunt. Lasam compozitia la frigider pentru 20-25 minute sa se odihneasca.

Prajim apoi clatitele pana se rumenesc pe ambele parti.

Le scoatem si cat sunt fierbinti, le umplem cu cascaval ras si le rulam sau le impaturim in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Julie 1

05.07.2010, 08:48

Nadina,multumesc!

Adina29 1

09.07.2010, 13:41

abia astept sa fac
trebuie sa fie foaaaaaaaarteeeee buneeeeeeee

alinutzika 1

29.07.2011, 22:20

ce bunatate!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite uriase umplute cu ciuperci