Reteta am citit-o la Eckart Witzigmann, bucatar renumit.
Topim untul, pregatim aluatul de clatite din ingredientele insirate mai sus, il amestecam bine sa nu aiba cocoloase. Il lasam sa se odihneasca cel putin 30 de minute.
Pentru umplutura, batem frisca, inmuiem stafidele intr-un pic de rom, amestecam galbenusurile cu zahar, mondamin, branza, coaja de lamaie si portocale, zaharul vanilat, untul topit iar la sfarsit incorporam stafidele si frisca batuta.
Pregatim sosul royal batand cu telul ouale , laptele, zaharul vanilat, untul si smantana.
Frigem clatitele una cate una intr-o tigaie antiadeziva. (Iata ce spun bucatari celebri despre tigai: alegem una cu fundul gros, ideal ar fi de tuci, pe care sa o folosim doar la clatite. O stergem doar dupa folosire, dar nu o spalam niciodata.)
Umplem clatitele, le asezam intr-o forma termorezistenta, turnam deasupra sosul si le coacem la 150 de grade 20 de minute pana se rumenesc. Le servim pudrate cu zahar praf.