Clatite:
Se amesteca ouale cu sare si esente, se adauga faina si cacao si se amesteca bine adaugand cate putin laptele sa nu se faca cocoloase. Compozitia trebuie sa fie fluida ca o smantana lichida. Se incalzeste o tigaie de teflon, se unge cu ulei si se toarna cate jumatate de polonic de compozitie. Se coace pe ambele parti si se rastoarna pe un platou una peste alta. Se lasa deoparte pana preparam crema.
Crema de budinca cu lamaie:
Am preparat-o dintr-un plic de budinca. Am adaugat la sfarsit o mana de stafide inmuiate anterior. Cand s-a racorit am amestecat 1 lingura de unt si 2 linguri zeama de lamaie. Am omogenizat bine crema.
Fructele:
Portocala se cojeste si se taie rondele, capsunile se spala si se taie felii fine. Se pune pe fiecare clatita, crema, deasupra felii de portocale si apoi felii fine de capsuni. Am presarat zahar pudra deasupra si le-am inchis, pudrand din nou cu zahar. Sunt foarte aromate si gustoase.
Pofta buna!