Am preparat același aluat de clătite, puțin diferit și am umplut clătitele cu un amestec de brânză dulce.
Ouăle se bat cu un tel împreună cu un praf de sare. Se cerne făina, se amestecă cu praful de copt și se dizolvă cu apa minerală. Se pune peste compoziţia de ouă. Apoi se adaugă uşor laptele şi 2 linguri de ulei (adăugaţi lapte cât credeţi de cuviinţă). Se face compoziţia de consistența unei smântâni mai groase. Apoi se unge cu puţin ulei tigaia de clătite, se pune pe foc şi după ce s-a încins bine se toarnă cu un polonic aluatul de clătite. Se roteşte uşor tigaia astfel încât aluatul să cuprindă tot spaţiul, se lasă clătita să se rumenească şi se întoarce pe partea cealaltă. Se răstoarnă clătita pe o farfurie şi se procedează la fel cu întregul aluat până când se termină. Apoi se umplu clătitele cu brânza dulce amestecată cu sare, piper, mărar verde proaspăt tocat și 2 linguri de smântână. Se împachetează clătitele sub formă de pliculețe si se servesc ca aperitiv.
Poftă bună!