După cum vă spuneam, Robert a devenit MasterChef în alte clătitelor! Se pare că a început să semene cu maică-sa, a deschis dulapul cu mirodenii, a început să scoată pe baltul de lucru mai diverse ingrediente, apoi s-a hotărât din mers, și vă asigur ca a preparat un aluat de clătite super aromat. De data asta eu am fost pe post de ajutor de bucătar plus câteva tips-uri. Serviți vă rog;)
Ouăle se bat energic cu zahărul vanilinat, sarea, esența de rom, nuca de cocos, făina și laptele, până ce se obține consistența dorită.
Clătitele se prăjesc pe rând în tigaia specială pentru clătote de la Tefal, cu un strop de ulei. Aceste clătite vor fi mai groase decât cele obișnuite din cauza adaosului de nucă de cocos. Clătitele se servesc cu Nutella sau dulceață de piersici după gustul fiecăruia.
Vă asigur că au fost foarte gustoase, abia am apucat să fac o poză pentru prezentare! ;)