Clatite

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 2797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 200 g pepene(eu am pisat cateva bucati de pepene dupa care am strecurat)
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • faina
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite:

Ouale le mixam cu zaharul pana ce se topeste, dupa care adaugam laptele,untul topit,zeama de la pepene,praful de copt si un praf de sare.

Adaugam faina treptat pana obtinem o compozitia cu consistenta asemanatoare cu a smantanii

.Acoperim si dam la frigider 30 min.

Punem tigaia pe foc si cand s-a incins  adaugam un strop de ulei.

Cu un polonic am adaugat compozitie,lasam cca 2 min dupa care o intoarcem si o mai lasam putin.

Le scoatem pe o farfurie si le acoperim.

Eu le-am servit cu dulceata de corcoduse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dulceata