Se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt. Se adauga putina apa, daca este prea gros.
Se amesteca toate ingredientele pentru salata de fenicul si masline.
Intr-un bol, se amesteca laptele si faina. Se lasa 15 minute. Se adauga ouale si condimentele, sare si piper si se amesteca toate cu un tel.
Intre timp, se incalzeste o lingura de ulei intr-o tigaie si se soteaza usturoiul 2 minute. Se adauga ghimbirul si dupa 30 de secunde, verdeata (rupta in bucati si fara cotoare). Se gatesc 5 minute, amestecand frecvent.
La final se adauga sare, piper si suc de lamaie.
Intr-o tigaie antiaderenta, se incalzeste o lingura de ulei si se adauga toata compozitia pentru clatita. Se lasa sa se gateasca, la foc mediu spre mare 3 minute, pana cand baza devine aurie. Se intoarce si se mai lasa 3 minute. Se transfera pe o farfurie.
Se incalzeste restul de ulei in tigaie si se adauga ciupercile intr-un singur strat. Se lasa la gatit 3 minute, fara a le amesteca. Se intorc si se mai lasa 3 minute. La final, se adauga sare, piper si sosul de soia.
Se unge clatita cu o parte din sosul de iaurt, apoi se adauga ciupercile crocante, verdeata, salata de fenicul si se stropeste cu sosul de iaurt ramas si seminte de susan.