Clafoutis cu zmeura

de Bya Ralu in Prajituri, 25 Iul 2013 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zmeura
  • 75 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 130 g faina
  • 200 ml lapte
  • ulei pt uns
  • 3 oua
  • esenta de lamaie si vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu zmeura:

Se unge o forma de silicon cu ulei.Se pune jumatate de cantitate de zmeura iar cealalta se pastreaza,se pune deasupra.

Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul,am pus si zeama lasata de zmeura,punem faina si laptele putin cate putin.Se adauga si esentele.

Se toarna rezultatul in forma de silicon,iar deasupra punem zmeura ramasa.

Se da la cuptor pentru 20-25 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu zmeura