Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii

de Valclaudia in Prajituri, 22 Iun 2014 | 4467 vizualizari

 

reteta acestei bunatati am preluat-o de la Timea. Multumesc, fata draga! >:d

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri de zahar tos
  • 250 ml lapte rece
  • 8 linguri de faina alba proaspat cernuta
  • 1 ciorchine strugure alb de masa
  • 1 bol mic cu strugurei rosii proaspat culesi
  • 1 lingura de margarina rama pentru uns forma
  • 2 linguri zahar pudra pentru decorat desertul
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii:

Se bat ouale la viteza mare a mixerului cu sarea,zaharul si zaharul vanilat.

Reducem viteza, adaugam laptele, apoi faina mixand in continuu si obtinem un aluat lichid, ca de clatite.

Ungem o forma termorezistenta cu margarina, asezam in forma cateva fructe, turnam amestecul si presaram si restul fructelor peste amestec.

Dam forma la cuptorul peincalzit la 180 grade pentru 45 minute, pana cand desertul se rumeneste frumos.

Scoatem forma din cuptor, pudram desertul cu zahar pudra, lasam sa se raceasca complet, portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu struguri albi strugurei rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

cristeena20 1

22.06.2014, 19:14

tare bine arata!!1

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:50

Rocsi 1

23.06.2014, 10:47

Buuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise