Clafoutis cu cirese si piersici

de cristeena20 in Dulciuri, 19 Iun 2015 | 3911 vizualizari

COMENTARII (18)

MotanLaOale 1

19.06.2015, 19:04

Valclaudia 1

19.06.2015, 19:13

imi place!

-Licurici- 1

19.06.2015, 19:22

Ce bine arata!

- Andreea - 1

19.06.2015, 19:26

Bun si tare aromat

Adele 1

19.06.2015, 19:49

Corinuta 1

19.06.2015, 20:20

imi place!

Rocsi 1

19.06.2015, 21:07

Cat de bine arata!

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 21:24

imi place!

Aletta 1

19.06.2015, 22:03

Ina 1

19.06.2015, 22:20

Ce buna o fi Maine-mi culege si mie cirese pentru compot si cred ca incerc si-o tarta

poa 1

19.06.2015, 22:21

Cred ca este foarte buna! Bravo!

Gicuta 1

19.06.2015, 22:35

Ce bine arata!

mihaelar63 1

19.06.2015, 23:26

M-ai facut curioasa Merge la favorite

dantes 1

20.06.2015, 06:40

Super,direct la favorite

Bya Ralu 1

20.06.2015, 11:23

Criss 1

20.06.2015, 12:51

Lau 1

20.06.2015, 20:28

ce bine arata

mirela0911 1

21.06.2015, 14:41

Foarte bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop si topping de cirese cu menta si ghimbir pentru zile fierbinti de vara