Clafoutis cu caise

de Criss in Prajituri, 12 Iun 2012 | 5058 vizualizari

 

O reteta extrem de simpla si foarte rapida.

 

INGREDIENTE

  • -400 g caise
  • -100 g zahar
  • -125 g faina
  • -3 oua
  • -200 ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu caise:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul si vanilia pana amestecul devine cremos. Se adauga faina cernuta in ploaie , apoi laptele . Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se aseza caisele si se da la cuptor cam 30 minute pana se rumeneste.Se pudreaza cu zahar.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Alinutza80 1

12.06.2012, 16:40

mmmmm o bunatate

adasev12 1

12.06.2012, 17:46

super bun tre sa fac si eu, cu piersici

Mihaela11_jo 1

13.06.2012, 22:07

Foarte aromata si fina la fav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu caise