Chiar daca sunt carnivora,din cand in cand mai incerc si alte chestii,precum soia.Am mancat in sarmalute de post si mi-a placut.Azi am incercat cu ciupercute si trebuie sa recunosc ca au fost delicioase.
Curatam ciupercile, coditele le taiem in cubulete foarte mici, apoi ceapa verde. Incingem tigaia si adaugam 30 ml ulei. Soia o hidratam cu apa fiarta, o lasam cca 20 minute. In uleiul incins punem coditele de ciuperci, ceapa verde si soia, pe care am scurs-o de surplusul de apa. Calim cca 5 minute, dupa care aceasta compozitie o punem intr-un castron si amestecam cu 1/2 lingurita de knorr, lingurita de sos iutel, lingurita de margarina si mararul tocat. Dupa ce omogenizam compozitia umplem ciupercile, adaugam uleiul si 100 ml apa si dam vasul la cuptorul preincalzit, aproximativ 30-35 minute, la foc mediu.
Se servesc atat calde cat si reci.
1
am presarat sare peste palariile de ciuperci
2
cand am hidratat soia,peste apa fiarta am pus si un praf de sare
3
mie imi plac mai 'crocante'' asa ca le-am lasat 40 min la cuptor
4
am lasat mai zemoasa soia,n-am scurs-o de tot de zeama